A.N.U. - Maratonul sterilizărilor

Maratonul sterilizărilor 2019

Campanie de steriliări gratuite

Dragi prieteni,

În 2014 noi, A.N.U. Animals Need Us Brașov, am început pe facebook campania campania Maratonul sterilizărilor 2014, iar cu AJUTORUL VOSTRU am sterilizat și castrat 131 de pisici și 164 de câini. Datorită acestui succes, am continuat campania în 2015, an în care am vândut aproape 500 de bilete de sterilizare. În 2016 și 2017 am sterilizat și castrat peste 1700 de animale cu ajutorul vostru!

Bineînțeles că vom continua și în 2018!

Vă rog să ajutați animalele cu un bilet către un viitor mai bun. Un bilet înseamnă un animal sterilizat (20 euro pentru o pisică și 30 euro pentru un câine). Numai așa putem reduce durerea și agonia. Promitem că vom face tot posibilul să sterilizăm și să castrăm cât mai multe animale cu putință.

Mulțumim frumos pentru susținere,
echipa A.N.U.

P.S.: Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pe facebook pagina evenimentului Maratonul sterilizărilor.

Sterilizează-ți gratuit animalul

Și anul acesta continuăm cu campania de sterilizare gratuită! ANU - Animals Need Us - Brașov oferă sterilizări gratuite pentru pisici și căței!

Sponsorizează o sterilizare

Susține campania de sterilizări gratuite cumpărând un bilet de sterilizare. Un bilet costă 20 de euro pentru o pisică și 30 de euro pentru un câine.

Maratonul sterilizărilor 2019

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de sterilizare gratuită?

  1. Trimite poza animaluțului împreună cu datele tale de contact (nume și număr de telefon)la adresa de mail anu.campanie.sterilizari@gmail.com
  2. Așteaptă să fii contactat pentru programare. În funcție de lista de așteptare, poate dura mai mult sau mai puțin, deci trebuie răbdare.
  3. Mergi cu animalul la sterilizat când este programat. Nu întârzia la programare!
  4. Preia animalul de companie după operația de sterilizare. Dacă este un animal al străzii, asigură-i cazarea într-un loc cald pentru cel puțin o noapte. Nu lăsa animalul aflat sub anestezie pe stradă sau în alte locuri în care s-ar putea răni.

Te rugăm să ții cont de următoarele aspecte: