A.N.U. - adoptă

Ben

Draga mea familie, unde ești?

În 12 august 2015, o mămică și cei 6 pui ai ei (4 băieți și 2 fete) au fost salvați dintr-un adăpost public. La două luni, deși erau slabi și micuți, erau prietenoși și jucăuși.

Au fost vaccinați și, rând pe rând, toți frații și surorile lui Ben au plecat, dar după atâția ani, el și mama lui, Raksha, sunt încă la noi. Nu poate fi decât nedrept.

Ben iubește pe toată lumea. Se joacă frumos cu alți câini; îi place să alerge cu ei. Îi place apa și să înoate. Îi plac jucăriile și suntem siguri că i-ar plăcea o familie cu care să le împartă, cu care să împartă fiecare moment din viața lui. Aproape îi poți citi asta în ochi.

Adoră fiecare persoană pe care o întâlnește and tânjește atât de mult după dragoste încât e sfâșietor.
Ben este un băiat incredibil de iubăreț, dulce și prietenos. Ar face orice pentru o mângâiere. Nu a făcut nimic să merite o viață în țarc. Bucuria cu care îi strălucesc ochii când primește atenție e copleșitoare. Plânge când aude că închidem poarta și pornim motorul mașinii. De fiecare dată când plecăm, sfâșie o parte din noi. Nu ar trebui să fie aici. Ar trebui să fie deja acasă, cu familia lui.

Te rugăm din suflet să îi oferi o șansă acestui băiat dulce și minunat! Fii eroul lui și el va fi al tău!

despre Ben:
Vârstă 4 ani
Gen mascul
Blană scurtă
Personalitate prietenos
Obediență obedient
Energie energic
Îi plac câinii da
Îi plac pisicile nu e sigur
Îi plac copiii da

Și de aceștia te-ai putea îndrăgosti: