A.N.U. - adoptă

Greta

Greta

Greta a fost ținută în lanț de la vârsta de 5 săptămâni pe un sit de construcții. Am sterilizat-o și am luat-o de acolo în 2012, când avea în jur de un an. De atunci a învățat să meargă în lesă, să dea lăbuța și este foarte ascultătoare.

Acest metis de husky este cu adevărat drăgălașă cu oamenii. Greta se înțelege bine cu copiii, dar urăște pisicile. Deși este de obicei prietenoasă cu alți câini, câteodată poate fi dominantă cu ei.

În 2017 a reprezentat câinii asociației noastre la Dog Fest Royal Canin, împreună cu alți doi câini ai noștri. S-a purtat exemplar, atât pe drum în mijlocul de transport în comun, cât și la eveniment. A demonstrat tuturor că și un câine de talie mare poate fi blând și iubitor.

Lipsa activității a făcut-o să ia în greutate, dar acest lucru se poate rezolva cu mișcare și plimbări adecvate. Fiind ținută în lanț în primul ei an de viață, apoi petrecând atâția ani în țarc, nu cunoaște ce înseamnă o familie adevărată, nu cunoaște altă viață, dar are nevoie de o casă a ei. Te rugăm, arată-i ce înseamnă o familie!

despre Greta:
Vârstă: 10 ani
Gen: femelă
Blană: medie
Prietenie: prietenos
Obediență: obedient
Energie: relaxat
Îi plac câinii: da
Îi plac pisicile: nu
Îi plac copiii: da

Și de aceștia te-ai putea îndrăgosti: