A.N.U. - adoptă

Lakota

O fată lipicioasă

Lakota a apărut la sfârșitul anului 2012 în grădina unuia dintre membrii noștri și a stat nemișcată în fața ușii. Chiar și când a fost scoasă de soțul acesteia afară din curte, Lakota a încercat să se strecoare înapoi pe sub poartă, așa că au lăsat-o în grădină. Ea și-a pus capul pe o pernă sub bancă, au învelit-o cu o pătură. Peste o oră, au luat-o în casă și... de atunci e la noi.

Lakota știe să meargă în lesă și îi plac plimbările într-un ritm relaxat, așa că o familie liniștită ar fi perfectă pentru ea. Reacționează bine la recompense, așa că dresajul ei ar fi floare-la-ureche.

În 2017, Lakota a reprezentat asociația noastră la Dog Fest Royal Canin, pentru promovarea asociației. A intrat în ring și așteptat să fie prezentată, apoi a interacționat cu spectatorii, făcând ce știe ea mai bine: i-a făcut să se îndrăgostească de ea!

Ochii ei ar topi și o inimă de gheață. Are atâta dragoste de oferit, încât suntem uimiți că este încă la noi. Este în grija noastră de peste 5 ani, iar pentru un câine care stă atâta timp într-un țarc, iernile sunt reci și verile fierbinți. Peste 5 ani fără o familie adevărată, fără atenție zilnică sau plimbări zilnice. Este sfâșietor să o vedem așa. Adoră mâncarea, așa că din cauza lipsei de activitate a devenit obeză, lucru care nu e în beneficiul sănătății ei. Frustrarea cauzată de perioada lungă petrecută în țarc s-a acumulat, iar prietena pe care a avut-o de când e la noi a început să o bată, așa că a trebuit să le despărțim, iar acum Lakota trăiește într-un țarc mai mic. Chiar și pentru un câine blând și iubitor, atâta timp petrecut închis este greu de suportat, așadar Lakota are nevoie disperată de o familie care să îi ofere dragostea de necesară. Suntem 100% siguri că va întoarce înzecit afecțiunea primită, așa că oferă-i o șansă acestei fete lipicioase!

despre Lakota:
Vârstă: 8 ani
Gen: femelă
Blană: lungă
Prietenie: prietenos
Obediență: obedient
Energie: relaxat
Îi plac câinii: da
Îi plac pisicile: nu e sigur
Îi plac copiii: da

Și de aceștia te-ai putea îndrăgosti: